Няма спор – Стефан Николич е най-голямото разочарование в цялата история на ЦСКА. „Червените” все са взимали дървета, но такъв дърводелец като черногореца не е имало. Вероятно няма да има.
 
Казват, че една птичка пролет не прави, но на „Армията” прави. И още как! След като продадоха Серджиу Буш, „червените” тотално я закъсаха. Естествено, основните причини за нечувания срив от първото до четвъртото място са други и много по-глобални, но една от тях е именно трансфера на румънеца и идването на Николич.
 
Същият този черногорец има главна заслуга за историческата суша от липса на голове. Прочувките му започнаха с изпусната дузпа срещу Берое през март при загубата с 0:1 в Борисовата градина. После продължиха с други непростими пропуски, за да се стигне до най-логичното – предстоящата раздяла с ЦСКА.
 
Прав ти път, Стефане! В Румъния става известен с това, че повръщаш пиян през прозореца на такси. В България поне нямаше подобна издънка, но некадърността ти пред гола е равна на поне десетина такива повръщания...
 
Има една друга поговорка, която гласи: Той се... изходи на метеното., а ти просто повърна върху и без това неизметената от финансови неволи и скандали „Армия”.
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ