Руската манекенка Ирина Шейк разкри причината за раздялата си с Кристиано Роналдо. Шест месеца след края на връзката им тя обяви, че се е почувствала предадена и излъгана от звездата на световния футбол.
 
29-годишната манекенка разкрива пред „Сън“, че е намерила в телефона на нападателя на Реал (Мадрид) десетки съобщения и снимки на жени от цял свят.
 
„Сега знам истината и се чувствам напълно предадена. Вярвах му, защитавах го, когато постоянно имаше информации за негови връзки с други жени. Чувствам се глупаво, че Кристиано ме измами“, твърди Шейк.
 
Източник на изданието пък разкрива момента, когато рускинята е открила истината. Това е станало точно преди новогодишното парти в дома на двамата. В телефона на Роналдо манекенката попаднала на десетки съобщения от номера, които не били обозначени. С приложение за размяна на съобщения тя разкрила притежателите на тези номера. Оказали се жени от цял свят.
 
„Роналдо направил неуспешен опит да се измъкне. Тя не му повярвала и незабавно напуснала дома. В този момент Ирина Шейк е прекъснала връзката си с Кристиано Роналдо“, твърди източникът на „Сън“.
 
3_21.png

В същото време рускинята продължава да се чувства добре в компанията на актьора Брадли Купър. Рускинята успя да си осигури един от най-желаните ергени в света и за втори път бе уловена от папараците да се целува с американеца.

CE5en_HWMAE9Pi2.jpg