Трибуна „Моци” на стадиона на Лудогорец в Разград бе официално открита. На събитието присъстваха редица важни особи, които бяха разведени от боса Кирил Домусчиев из съблекалните, коридорите и самата трибуна.

Съоражението бе открито с рязане на лента, което бе направено едновременно от петима души. Министър председателят на България Бойко Борисов, президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, министрите Лиляна Павлова и Владислав Горанов, както и кмета на Разград Денчо Бояджиев. Преди това новата трибуна бе осветена от поп.

„Днес с министрите Лиляна Павлова и Владислав Горанов присъствахме на откриването на реконструирания стадион "Лудогорец арена" в Разград. Тази година правителството отпусна допълнително още 2 млн. лв. за ремонта му. С това сумата, отпусната по програмата за "Растеж и устойчиво развитие на регионите" за реконструкция и модернизация на съоръжението, достигна 5 милиона. Новият сектор "Б" носи името "Козмин Моци". Честит празник на Лудогорец, днес клубът празнува 70-годишен юбилей”, написа Бойко Борисов в профила си във „Фейсбук” и публикува близо 20 снимки.

По-късно на стадиона ще се изиграе мача на Лудогорец с Локомотив (София), който може да донесе официално четвъртата поредна титла на клуба. Дори равенство в срещата прави разградчани шампиони. След двубоя пък ще има концерт на Цеца Величкович, който ще отбележи 70-годишния юбилей на клуба. Преди самата среща певицата Десислава изпълни новия химн на клуба, а за публиката изпълнение направи и малката Крисия.