Доскоро малкият син на Стойчо Младенов беше помощник-треньор на ЦСКА и това се оказа един от поводите за атаки срещу бившия наставник на червените.
 
Сега на „Армията“ се разпорежда синът на Петър Манджуков. Ивайло Манджуков е запален фен на ЦСКА и по случай 40-годишния си юбилей получи от баща си управленски пост в най-титулувания български клуб. Ивайло вече е един от двамата собственици на червените. Очакваше се другият собственик да бъде синът на Юлиан Инджов, но такъв се оказа Милко Георгиев – внук на генерал Милко Георгиев.
 
Вече стана ясно, че председателят на сдружението „ЦСКА Завинаги“ Александър Чакмаков – син на първия капитан на армейците Нако Чакмаков предпочита да работи с Ивайло и Милко, вместо с предишните шефове на „Армията“.
 
Мнозина очакват към собствениците на червените да се присъедини и синът на Васил Божков – Антон. Засега това са само пожелания, но пък Мартин и Кузман Илиеви – синове на бившия международник на ЦСКА Илия Илиев, вече пишат план за финансовото стабилизиране на клуба.
 
С тях работи и Теодор Цачев, който е едно от имената спрягани за поста на изпълнителен директор на мястото на Александър Тодоров. Разбира се в роднинските връзки няма нищо лошо, стига постовете да се заемат според качествата.

Всъщност не друг, а Любо Пенев (и като играч, и като треньор) е едно от най-силните доказателства за това. Макар, че той е племенник, а не син, точно в него е надеждата за спасяване на сезона на червените.
 
И така, докато Любо се опитва да накара отбора да играе по-добре, бъдещето на най-титулувания български клуб остава неясно.

Ясно е обаче, че ЦСКА може да се превърне в клуб на синовете. Засега извън него са наследниците на Стойчо Младенов и Дучето, а дали занапред ще има някакви промени, престои да разберем.
ВАЛЕНТИН ВАСИЛЕВ
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015