Изпадналият от "Б" група Черноморец загуби с 2:4 гостуването на Добруджа. Бургазлии изравняваха на два пъти, но в крайна сметка трите точки отидоха на сметката на домакините. И четирите гола за Добруджа реализира Атанас Илиев, който се състезава за голмайсторския приз в "Б" група с Янаки Смирнов от Локомотив (Горна Оряховица).

Първото полувреме започна ударно за играчите на Добруджа, които поведоха още в 5-ата минута. Възпитаниците на Неделчо Матушев обаче не се стъписаха от ранното попадение и набързо възстановиха равенството, пише "Трибуна Бургас". В 12-ата минута Милен Танев получи топка в наказателното поле и с плътен удар по тревата прати кълното в долния ляв ъгъл на вратата на Добруджа. Радостта на „акулите“ не трая дълго, тъй като в 25-ата минута домакините вкараха втори гол и отново поведоха.

Втората част започна страхотно за Черноморец, след като още в 49-ата минута вратарят на Добруджа бе изгонен за игра с ръка извън наказателното си поле. Само 4 минути по-късно бургазлии успяха и да изравнят резултата, след прецизно изпълнен фаул от Галин Димов. Въпреки че играха с човек по-малко домакините стигнаха до 3:2 в тяхна полза, с гол в 65-ата минута. В 73-ата минута пък от игра бе отстранен и защитникът на Черноморец Стойчо Атанасов. Само 120 секунди след това Добруджа вкара и четвърто попадение, с което реши крайния изход на мача.

С успеха "жълто-зелените" събраха 44 точки и се утвърдиха на петото място в "Б" група.