Агенция БЛИЦ продължава да улеснява своите читатели, предоставяйки им възможност да наблюдават всичко от света на спорта. Само с нашия екип може да гледате директно всякакви спортове от различни точки на планетата.
 
Акцентът днес отново пада върху футболните мачове. В Лига Европа предстои изиграването на първите срещи от двата полуфинала, които ще покажат дали ще има италиански финал на турнира. Продължава европейското първенство за юноши до 17 г. в България. Днес е предвидено телевизионно излъчване само за един мач – този между Англия и Италия.
 
Интерес представлява тенис турнира в Мадрид. Българската звезда Григор Димитров по програма има две срещи. Първо в 14:00 часа Гришо излиза на сингъл срещу Стан Вавринка. Около час и половина по-късно трябва да започне и срещата му на двойки, където с партньора си Юрген Мелцер ще играят срещу Ненадд Зимонич и Марчин Матковски. БЛИЦ ще ви предостави картина от двубоя на Димитров с Вавринка.
 
С нас ще може да гледате срещите от световното първенство по хокей на лед, което се провежда в Чехия, както и баскетболни двубои от ВТБ Лигата и испанското първенство.
 
ХОКЕЙ НА ЛЕД

21:15 часа (Световно първенство) Финландия – Словения – ТУК
21:15 часа (Световно първенство) Швеция – Германия – ТУК
 


БАСКЕТБОЛ

19:00 часа (ВТБ Лига) УНИКС (Казан) – Локомотив Кубан – ТУК
22:45 часа (Испания) Тенерифе – Гран Канария - ТУК
 
ФУТБОЛ

21:45 часа (Англия, Лига 1) Честърфилд – Престън – ТУК
21:45 часа (Англия, Лига 1) Шефилд Юнайтед – Суиндън – ТУК
22:05 часа (Лига Европа) Наполи – Днепър – ТУК
22:05 часа (Лига Европа) Севиля – Фиорентина – ТУК
00:45 часа (Копа Либертадорес) Монтевидео Уондърърс – Расинг Авелянеда – ТУК