Лудогорец ще открие новата трибуна „Моци“ на клубния са стадион със специално шоу на 15 май по време на мача с Локомотив (София). Тя ще бъде подарък за 70-годишнината на клуба. Церемонията по прерязването на лентата е предвидена в 18:00 часа, като нейното освещаване ще бъде направено от русенския митрополит Наум. Част от тържеството ще бъдат министри, спонсори и партньори на разградския тим.
 
Специално за юбилея пристига сръбската мегазвезда Цеца Величкович, която ще пее за привържениците на Лудогорец. Детето с ангелски глас Крисия и фолкдивата от Джена също ще бъдат част от спектакъла на „Лудогорец Арена“. Програмата на тържествата предвижда още много забавления, томбола и церемония по награждаване на най-заслужилите ветерани на Лудогорец и грандиозна заря.
 
Клубът подготвя и юбилейно издание с уникални фотоси от историята на тима, значки за годишнината, както и специални фланелки с автентичните цветове на отбора. Специална серия шалове също ще се появят в магазинната мрежа на клуба. Безспорно най-големият хит сред артикулите ще бъде велосипедът „Лудогорец“.
 
Специалната изненада е Денят на отворени врати на трибуна „Моци“. Всички, които са закупили билет за мача и концерта, ще имат възможност да видят новите съблекалните, които ще ползват „орлите“, както и останалите модерни помещения под трибуна „Моци“.
 
Строежът на съоръжението започна през септември миналата година. Новият сектор разполага с 2308 седящи места със седалки като на „Алианц Арена“ в Мюнхен. По-голямата част от тях са покрити с козирка. За комфорта на зрителите е предвидена кетъринг зона, телевизори, луксозни санитарни възли и стая за първа помощ. Достъпът ще става през турникети, които допълнително увеличават сигурността на „Лудогорец Арена“.
 
5.jpg

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015