Стилиян Петров е отказал да си купи акции на ЦСКА заради липсата на прозрачност на "Армията", където игра в периода 1996-1999 година, след което бе продаден на Селтик.

"Когато започна кампанията с акциите, исках малко повече информация, но не я получих и затова не исках да бъда част от това. Желаех прозрачност, интересувах се какво става, но не го получих", обясни Стенли на брифинга, който даде след завръщането си в България.

"ЦСКА и "Левски" са грандове, които не заслужават това, което се случва с тях в момента. Tрябва да видят какво са сгрешили последните години и да си вземат поуки", посъветва бившият капитан на националния отбор.

"В момента Лудогорец е на светлинни години пред двата ни гранда. Те успяха да го направят с професионализъм, финансова стабилност и правилно счетоводство“, коментира Стилиян Петров.

"Какво си спомням за последния ми ден в ЦСКА ли? Емо Данчев ме издирваше по морето. Нямах пари да си платя сметката на мобилния телефон, а трябваше да ме продават на Селтик", припомни си Стенли с широка усмивка.