„Контузиите ми доста зачестиха. Не помня кога за последно съм се чувствал напълно здрав”, заяви пред БЛИЦ капитанът на ЦСКА Валентин Илиев, който получи травма на мача с Литекс, загубен с 0:2.
 
„Не се издържа вече! Контузии, контузии и пак контузии. И са все на един и същи крак – десния. Само на него имам три операции. Сега последните ми болежки са отново там. Нямам представа колко време ще бъде извън игра, но май дойде времето да сложа край на кариерата ми като футболист.
 
Знаете колко много обичам ЦСКА, но по този начин аз не помагам на отбора. Тимът има нужда от здрави момчета, които да се хвърлят в битките. А и вече не съм на 20 или на 25 години, скоро ще навърша 35”, добави сърцатият защитник.
 
„Не са верни така наречените информации, че вече имам осигурено място в клуба – било като спортен директор или треньор в школата. Никой от ръководството до този момент не е дошъл при мен, за да ми предложи някакъв пост.
 
В момента имам две мечти. Искам аз да оздравея, искам да оздравее и ЦСКА. Ситуацията в клуба е тежка, но вярвам, че всичко ще се оправи. Да, трудно е, много е трудно, но това не е първият подобен случай”, каза още Валентин Илиев.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015