Спортният директор на Локомотив (Сф) Кристиян Добрев коментира ремито с Литекс (0:0). След равенството "железничарите" запазиха преднината си от 3 точки пред "оранжевите". ЦСКА пък вече се свлече на четвъртото място.

"С риск да прозвучи пристрастно, днес изпуснахме 2 точки, щеше да бъде напълно заслужено, ако бяхме победили. Като желание, като футбол, като агресия, като борба надделяхме над Литекс. По-чистите положения бяха за нас. Стратегическа точка. Първо, запазваме разликата с Литекс (3 точки), второ, ще имаме предимство при равни точки, тъй като в директните двубои също имаме предимство. Дано с Берое да постигнем победа, за да се утвърдим на второто място, заяви Добрев.

- Не бих казал, че играта ни в атака куцаше. Просто една техническа несръчност. Това на Том беше най-чистото положение. Може би малко не ни достигна самочувствие в определени моменти и в двете фази. Хиксът е добър като се тегли чертата. Влизаше в нашите предварителни планове.

Дали ще задържим Емил Гъргоров и Орлин Старокин ли?  Не са само те, на които изтичат договорите. Има някаква неяснота покрай това, дали отборът ще участва, или не в Лига Европа. Все си мисля, че ако успеем, което ще бъде една награда за тези момчета, които демонстрират страхотно израстване, ще успеем да задържим тези футболисти и с 1-2 класни попълнения ще изглеждаме още по-стабилни и по-добри."

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015