Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев бе изведен с полиция от базата на „Ботев” в Коматево. Това се случи след успеха с 3:1 над „канарчетата” в мач от 28-ия кръг на „А” група. Директорът на разградчани бе чакан от група фенове на домакините и се оказа блокиран на съоръжението.

Още по време на мача страстите се нажежиха заради отсъждания на рефера Александър Костадинов. „Ботев” имат претенции към втория гол на Лудогорец, като според тях той е от засада. Това изнерви феновете, който на няколко пъти обиждаха директора на Лудогорец. Двама от привържениците на „Ботев” пък опитаха да нахлуят на терена след последния съдийски сигнал.

След края на мача Петричев опита да напусне трибуните в Коматево, но бе чакан от група фенове на „Ботев”. Наложи се десетина полицаи да ги разпръскват и да правят кордон, а изпълнителният директор на Лудогорец да си тръгне безпроблемно.

Това не е първи инцидент за Петричев след гостувания на „Ботев”. Преди време директорът на Лудогорец бе плют от привърженици на „канарчетата”.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015