"Левски" и Берое заформят нова битка за футболист на Черно море. БЛИЦ научи, че двата клуба сериозно се интересуват от Иван Коконов. 23-годишното крило на "моряците" демонстрира добра форма напоследък и логично привлича вниманието. Играчът вчера се разписа и при победата с 2:0 над Марек, а от началото на първенството има 6 попадения на сметката си.

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов познава отлично качествата на Коконов. Именно Гонзо го привлече при "моряците" от "Ботев" (Враца), когато беше треньор на варненци. Наставникът на "сините" Стойчо Стоев също одобрява идеята за привличането на Коконов на "Герена". Селекцията на "Левски" това лято ще бъде насочена към перспективни български играчи, които няма да излязат скъпо на клуба. Коконов попада в тази графа и предстоят разговори на Гонзо с колегите му от Варна. Такива се очаква да проведат и от Берое, които също напират за подписа на Коконов. Петър Хубчев и помощниците му неслучайно бяха на трибуните на стадион "Бончук" вчера. БЛИЦ разбра, че освен от Коконов, старозагорци се интересуват и от Георги Божилов. 

Любопитното е, че и преди месеци "Левски" и Берое влязоха в битка за футболист на Черно море - за защитника Сашо Александров, който в крайна сметка избра да продължи кариерата си на "Герена".

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015