Отстраненият от "Левски" Лукаш Гикиевич говори пред медиите в родината си Полша. Нападателят изрази очакванията си скоро да се върне в първия отбор. Интервюто му обаче е дадено малко преди треньорът на "сините" Стойчо Стоев да обяви на пресконференцията си, че вече няма да разчита на него.

"Всичко е наред, не е толкова сериозен скандал, колкото се раздуха по медиите. Очаквам до няколко дни всичко да е наред и всичко да е както беше преди. Няма какво повече да коментирам тази тема", каза Гикиевич пред onet.pl.

Нападателят говори още за дневния си режим, откакто е в София, за впечатленията си от "Левски", както и за информациите, които го свързваха с напускане на "Георги Аспарухов" през лятото. "В този отбор има доста качествени играчи, с които сме в много добри отношения. Хубавото е, че тук няма разделение на групички, както е било в някои други от бившите ми отбори. Всички се опитваме да се разбираме на един език", коментира Гикевич.

"София е много хубав град, но не е по-различен от всеки по-голям в света. Има много трафик, но това не ме интересува, защото моят режим е ясен. Тренирам, прибирам се, тренирам и пак се прибирам. Когато съм свободен, понякога само пия кафе с приятели и това е. Колкото до договора ми - имам още една година от него и смятам да го изпълня до края му. А в Полша написахте голяма лъжа за мен - че съм щял да се връщам в Шльонск и агентът ми преговарял с тях. Най-малкото, аз нямам личен мениджър", добави нападателят.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015