Министърът на спорта Красен Кралев разкри за странен болничен на директора на „Спортпалас“ във Варна. Кралев беше на посещение в морската столица, за да инспектира ремонта на зала „Конгресна“ и уточни, че шефът на „Спортпалас“ Мирослав Коларов от половин година не ходи на работа заради болничен, но публикува снимки във „Фейсбук“ от посещенията си в други държави.
 
„Виждаме, че във „Фейсбук“ публикува снимки от посещения в други държави. В същото време болничните листове показват, че от шест месеца има заболяване, което го възпрепятства да изпълнява служебните си задължения. Когато се появи някой ден на работа, бихме могли да водим разговор с него", коментира министър Кралев.
 
Министърът на спорта разкри, че промени в ръководството на „Спортпалас" не се предвижват, освен за директора. Дали Коларов ще бъде смене, ще се прецени, когато от министерството се запознаят в детайли със здравословния проблем и състоянието на Коларов. За момента неговите заместници се справят добре и спортният комплекс е увеличил с повече от 10% приходите си.