Бившият треньор на "Левски" Илиан Илиев изрази пред БЛИЦ възмущението си от изказване на бивш свой съотборник, когото обвини, че прекалява с ракията. Специалистът коментира думите на Пламен Николов в интервю пред столичен ежедневник. Славният защитник на "Левски" твърди, че Илиев отпратил Ивайло Чочев от "Герена", в което всъщност няма нищо вярно.

"Ще ви разкрия, че Чочев имаше огромно желание да заиграе в "Левски". Отиде на "Герена", но Илиан Илиев не се впечатли особено. Не му обърна никакво внимание и не се разбраха", казва Пламен Николов, който през 1984 година става Футболист №1 на България.

"Твърдението на Пламен Николов не е вярно. Той от много време е сдал умствения багаж", отправи критиката си Илиан Илиев към плевенчанина.

"Никой не ми е водил Чочев в "Левски". Пламен Николов може при някой друг треньор да го е водил, не знам защо така говори. Нямам конфликт с него, едно време играхме заедно в "Левски". Очевидно бърка сериозно", недоумява Илиев.

"Не, всъщност имам обяснение за грешката, която прави. Може би към Плевен ракията е по-силна. Тя убива и малкото му умствени клетки. А и засяга паметта", добави Илиан Илиев пред БЛИЦ.

"Желая само успех на Чочев. Дано да трупа мачове и да продължи със силното представяне. Има много добър ляв крак", каза специалистът за новата звезда на Палермо.

Треньорът на Интерклуб Луанда в момента е концентриран към поредния важен мач - гостуването на Академика до Лобито. Воденият от Илиан Илиев тим е лидер в класирането в Ангола със 17 точки, колкото има и Кабускорп.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ