Променен след убийството на 36-годишния Петър Алексов пред столичното казино "Милениум" е футболистът Борислав Балджийски.
 
Юношата на "Левски" игра още за Несебър, Черноморец Бургас, Славия и Локомотив (Мездра) и Монтана коментира пред Burgas24.bg промяната в живота си, настъпила преди две години след пиянски скандал. Балджийски бе в морския град при победата на своя тим Монтана над ФК Бургас с 2:1 в мач от "Б" група.
 
"Гадна случка, не пожелавам на никого да му се случва подобно нещо. Промени ме. Нормално е да ми повлияе зле - както на психиката, така и на кариерата. Но аз съм характер и гледам да се справям добре на терена и да не обръщам внимание на това, което стана", заяви Балджийски. Той нападна президента на Славия, където игра към деня на убийството, Венци Стефанов за това, че му е обърнал гръб.
 
"Така е преценил, аз мисля, че не постъпи коректно спрямо мен. Един президент трябва да застане зад футболиста, който все пак играе в неговия клуб. А и той не е знаел за какво става въпрос и е говорил прибързано, доколкото разбрах. Процесът не е завършил, има още дела, ще видим какво ще стане, времето ще покаже. Аз си знам, че съм невинен и искам да го докажа", завърши футболистът на Монтана. 

"Б" група, сезон 2014/2015 - програма, резултати, класиране