Агенция БЛИЦ продължава да улеснява своите читатели, предоставяйки им възможност да наблюдават всичко от света на спорта. Само с нашия екип може да гледате директно всякакви спортове от различни точки на планетата.
 
Акцентът днес са футболните срещи от Европа, в които участие ще вземат и трима българи. Илиян Мицански и Карлсруе откриват програмата от 14:00 часа във Втора Бундеслига, от 16:00 часа играе Андрей Гълъбинов и Ливорно (Серия "Б", Италия), Николай Бодуров и Фулъм излизат на терена в 17:00 часа в битка от Чемпиъншип, а от 19:00 часа Иван Бандаловски и Паретизан излизат в дербито с Цървена звезда.
 
Мачове днес играят и грандовете Борусия (Дортмунд), Ливърпул, Барселона, Атлетико (Мадрид), Милан, Манчестър Сити, Байерн (Мюнхен), Интер и Рома.
 
Волейболните и баскетболните фенове у нас ще могат да проследят срещите съответно от турнира за Купата на България и шампионата. Тенис любителите ще могат да изгледат мачове от цели 4 турнира, а в програмата ни са включени още борба, снукър, колоездене и автомобилизъм.

В неделя сутрин пък е битката за световната титла по бокс между Владимир Кличко и Брайънт Дженингс, която също ще може да наблюдавате с нас.
 
ФУТБОЛ

21:00 часа, Испания Примера дивисион, Хетафе - Леванте - ТУК  
21:00 часа, Франция Лига 1, Евиан - Бастиа - ТУК  
21:45 часа, Италия Серия "А", Интер - Рома - ТУК  
23:00 часа, Испания Примера дивисион, Реал Сосиедад - Виляреал - ТУК  

БОКС
6:00 часа (неделя), Владимир Кличко - Брайънт Дженингс - ТУК 
 
 
ТЕНИС
13:00 часа, Турнир в Букурещ - ТУК  
14:30 часа, Турнир в Щутгарт - ТУК  
14:30 часа, Турнир в Барселона - ТУК