Футболен фен от Италия даде ценен съвет към заклетите запалянковци, които не искат да пропускат мач на любимия си отбор, дори след като сключат брак. 55-годишният Джанфранко Борсати разказва за 18-годишния си семеен живот с половинката си Ориета, която все още обича силно.
 
Заклетият фен на Падуа разкри, че е имал голяма дилема преди да се обвърже, тъй като знаел, че бракът променя сериозно живота на мъжа, особено на футболния фен. Тогава Борсати предложил на шега на бъдещата си половинка да сключат предбрачен договор, с който той да има право да ходи на всеки домакински мач на Падуа, без това да му създава проблеми вкъщи.
 
"Тя никога не се е интересувала от футбол и нямаше как да я взема с мен на стадиона. Ходи на опера и театър, а не виждах как аз ще бъда там, докато играе Падуа. Хрумна ми идеята за договора, а Ориета я прие. Вече 18-години не е нарушила споразумението ни", коментира италианецът.
 
Съпругата му разкри, че е подписала предбрачния договор, за да направи любимия си щастлив, а по-късно го е уговорила да я води на театър и опера, когато Падуа няма мач.