Една от звездите на френския шампион ПСЖ и бразилски национал Давид Луис все още е девствен. Въпреки че на терена в повечето случаи е безкомпромисен защитник, в леглото „двубоите” засега му убягват, пише каталунският вестник "Мундо Депортиво".

28-годишният бранител бил последовател на движението „Решил съм да изчакам”, а това означава, че се пази до сключването на брак. Историята на Луис не е за вярване, особено като се има предвид, че той е обвързан с 24-годишната хубавица Сара Мадейра. Двамата са заедно още от тинейджърските години на футболиста. Тя обаче е приела позицията на приятеля си.

"Давид ще създаде много полемики, защото в света на футбола това не се приема добре. Преди да вляза в контакт с него, той ни подкрепяше в социалните мрежи. Той е пример за децата и младежите по света", заяви шефът на движението Нелсон Жуниор.

Вярващият християнин Давид Луис не е единственият бразилски футболист, който чака да се ожени. Кака също беше "неопетнен", когато бе на върха на славата си. 33-годишният бразилец спа за първи път с жена в деня на сватбата си през 2005 година.