Екстремният бегач Кирил Николов утре ще бъде специален гост на Лудогорец, разбра БЛИЦ. Клубът от Разград покани Дизела и екипа му, за да представят пред футболните шампиони филма "Достигни лимита си".

Надъхващите кадри как Николов преборва трудностите в планините убеждават в силата на човешката воля. Филмът имаше премиера в София през февруари, след което беше прожектиран и в много от градовете из страната. В Лудогорец са впечатление от това, което Дизела прави последните години и решиха да го поканят на гости. За целта ръководството на клуба нае зала с над 500 места, която ще бъде отворена за всички от Разград.

Футболистите и треньорският щаб от първия отбор ще присъстват на прожекцията, както и всички юношески формации на Лудогорец. Козмин Моци, Светослав Дяков и компания ще се докоснат до това, което Дизела прави, демонстрирайки постоянно неограничените човешки възможности.

"Не съм от най-големите фенове на българския футбол и по-специално на репутацията на футболистите, но определено това, което правят в Лудогорец през последните години е невероятно и повод за гордост. Радвам се, че имам честта да им гостувам", коментира Кирил Николов пред БЛИЦ.

Дизела уточни, че не симпатизира на някой от родните грандове "Левски" или ЦСКА, нито пък на друг роден тим. "Наистина не гледам български футбол. Само когато наш отбор играе в Шампионска лига, както и мачовете на националния отбор", добави атлетът.