Треньорът на Литекс Красимир Балъков критикува съдийството на Ивайло Стоянов в мача с Лудогорец, загубен от "оранжевите" с 1:3.

"Аз съм от треньорите, които рядко коментират съдиите, но ще кажа три изречения. Днес просто не мога да не говоря за съдията. Всяко едно падане на техните състезатели беше свирено нарушение. Същото беше и при гола. Абсолютно през целия мач беше едно и също, просто тенденциозно съдийство", коментира Балъков след загубата в Разград.

"Играчите на Лудогорец са много хитри и използват всяка ситуация, за да паднат, когато ги докоснат. Вторият жълт картон на Румен Руменов си го имаше, няма какво да си кривим душата", каза треньорът на Литекс.

"Стандартна ситуация, трябваше да бъдем по-концентрирани и да не пуснем човек пред нас да стреля с глава", обяси Бала за гола, който Козмин Моци отбеляза за 2:1.

"Дволен съм от представянето на момчетата. През по-голямата част превъзхождахме Лудогорец. Не смятам, че напрежението между двата отбора повлия на футболистите. Те са професионалисти. Искрата я запалиха те, задавайте им въпроси за декларациите на тях, а не на нас. Но това не е тема вече. Пожелавам на Лудогорец да играе така мотивирано и срещу "Левски" за Купата и да спечели турнира след това, защото четвъртото място в "А" група ще даде право на участие в Лига Европа", добави Балъков.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015