През истински ад трябваше да преминат 12 футболисти и треньорът на третодивизионния Германея преди важния си мач с Оборище днес, пише struma.bg.
 
Играчите на Борис Кръстев решили да сплотят колектива като поръчали да им заколят яре и купили глиган от местен ловец. Месото обаче не понесло на играчите и голяма част от тях се оплакват от разстройство и повръщане.
 
"Аз минах най-леко, стомахът ми очевидно е по-здрав. Момчетата обаче се изтормозиха. Най-зле са Асен Васев и Цанко Томов, които се оплакаха и от повръщане, и от разстройство", разказа треньорът на Германея Борис Кръстев.
 
Най-неприятното за играчите обаче е това, че съперникът им Оборище (Панагюрище) отказал да отложи домакинството си, а молбите на ръководството на Германея към Зоналния съвет на БФС - София също ударили на камък. Оборище печели служебно с 3:0 и остава на върна в Югозападната "В" група, докато Германея е близо до изпадащите.
 
"Казахме им, че сме готови да се съобразим с всяка удобна на панагюрци нова дата и че държим мачът да се състои, но нямаше кой да ни чуе. Не помогна и фактът, че досега никога не сме си позволявали неявяване, за разлика от много други отбори, които изтъкват смехотворни причини. Здраве да е, дано момчетата се оправят бързо за домакинството следващата седмица на Конелиано", допълни разочарованият треньор на тима от Сапарева баня.