Поп фолк певицата и гадже на Кубрат Пулев - Андреа разкри подробности около личния живот на двойката. Блондинката разказа в интервю за Нова ТВ за ежедневието им, за любовния живот и за плановете им за сватба и деца. Андреа не подмина темата за мача на Кобрата с Владимир Кличко и за пореден път нападна украинеца.
 
"С Кубрат никога не обсъждаме бокс или поп фолк. Говорим си за книги. Аз много харесвам такива за завоеватели... Той пък гледа много новините и има мнение за всичко.
Готови сме за брак и сме "за" това да имаме деца. Няма второ мнение, че Кубрат е любовта на живота ми. Мисля, че сме щастливи във всеки аспект. Не е комплексиран мъж и не се дразни за това, че аз съм сексуален обект", коментира Андреа.
 
Певицата разказа за дните преди и след мега битката на Пулев с Владимир Кличко, в която самата тя обиди украинеца като го нарече бисексуален.
 
"Много му беше трудно на Кубрат покрай двубоя с Кличко и то заради задкулисните игри на украинеца. Не само допинг контрола или историята с ръкавиците ме възмути, а това, че не ставаше въпрос за боксов мач, а за много пари. Говори се в боксовите среди, че е в хомосексуални отношения с мениджъра си Бернд Бьонте. Чувала съм го, защо да го премълчавам", завърши Андреа.

10887521_989339324428143_2747358826456942468_o.jpg