ЦСКА и собственикът на Чавдар Етрополе Емил Димитров не успяха да постигнат договорка по плащането за Ивайло Чочев и вчера. Армейците дължат 350 000 евро на аматъорския клуб като процент от трансферната сума на халфа в Палермо. Димитров обяви пред "Тема Спорт", че от ЦСКА първоначално са се съгласили сумата да бъде разсрочена, но впоследствие не са го потърсили, за да офи-циализират договорката си.

"Има много несериозно отношение към мен и спирам изобщо да разговарям с представители на клуба. Обади ми се днес (б.а. - вчера) Ивайло Манджуков и ми каза: "Голям зор е, на Мораеш трябва да плащаме, много е тежко..." Но пред очите ми се съгласиха да получа абсолютно минимална първа вноска и да сключим разсрочка, но само след като този превод бъде осъществен. Те обаче пак се скриха от мен и спирам окончателно да разговарям с тях. Това е несериозна история", ядосан бе Димитров.

"Да не кажат после, че Емил Димитров им е виновен. Ще са се объркали доста сериозно. Без това плащане може да им вземат и лиценза за "А" група", добави бившият депутат.

"След този компромис, на който бях готов днес (б.а. - вчера), повече отказвам да разговарям", добави Димитров.