Спортният директор на „Левски” Георги Иванов-Гонзо призна, че трудно ще бъдат задържани класните чужденци в тима, ако не се намерят пари за тях. „Сините” победиха днес с 5:0 Локомотив (Пловдив), а след срещата директорът на тима заяви, че заедно с Лудогорец двата тима играят най-добър футбол. Гонзо призна, че е трудно да се покриват стари задължения, защото същевременно изникват текущи нови такива.

„На Герена играем добри мачове. Изключението е мачът с Хасково. Когато има атмосфера, отборът може да играе добър футбол. Направихме нелоши комбинации, които ми харесаха. Всички сме доволни от мача. Не само „Левски” го затрудняват лошите терена, когато искаме да се играе комбинативен футбол. Ако терените в България не се оправят, нивото няма да се вдигне. Не искам, както някои се подиграваха на Мъри, сега пак да почнат. Докато това не стане, няма да има добър футбол”, започна директорът на „сините”.

„”Левски” изплаща стари задължения и не можем да платим на футболистите и персонала. Играчите показват характери и волеви качества. Имаме доста чужденци, тук нещата са спокойни, но така не може да продължава. Ако нямаме нужното финансиране, напълно нормално е да не можем да запазим чужденците. Правим всичко възможно футболистите да бъдат спокойни. Трудно е да плащаш стари задължения и текущи едновременно. След като сме ги ангажирали, трябва да им плащаме. Благодарим им за мъжкото поведение. Последните две-три години има доста задължения, щом дълговете са 800 000 лева”, продължи Гонзо.

„За Лудогорец – ще направим всичко възможно да отидем на финал. „Левски” винаги очаква за победа. „Левски” показва, че се доближава до Лудогорец. Ще се срещнат два отбора, които играят най-добрия футбол. Ще направим всичко възможно да продължим. Нашият фактор е домакинството. Насочваме вниманието към мача с Марек, не прескачайте кръговете”, продължи Иванов.

„Ние искахме да бъде по-късен часът на мача с Лудогорец, но след като така са решили, ще играем във всеки един час“, завърши директорът на „Левски”.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015