Марек Юнион-Ивкони спечели четвърта поредна титла във волейболното първенство. Тимът надви Добруджа с 3:2 победи във финалната серия. Мениджърът на клуба Людмил Найденов, треньорът Найден Найденов и един от най-опитните Гьорги Гьоргиев дадоха пресконференция днес в София.

"Това нещо не е случайно и се гради от много години. Моделът ни е печеливш за България. Всяка години идват нови момчета от юношите, които са с изграден шампионски манталитет. Играчите знаят, че може и да им се карам, но съм твърдо зад тях. След всеки изгубен мач провеждаме разговори и всеки волейболист си казва мнението. След края на този разговор, започваме всичко отново", заяви Найденов на пресконференция.

Един от най-опитните в състава на дупничани Гьорги Гьоргиев също е доволен от поредния успех на отбора. "Когато дойдох в Марек, вярвах, че ще станем шампиони. Сега победихме с шампионски манталитет. Трябва да печелим още титли. Със страх не се печелят победи. При нас е хубавото е, че правим всичко заедно. В другите отбори няма подобен колектив. В Марек има много големи изисквания. С всеки изминал ден израстваме все повече. Приятели сме извън терена и изискванията към нас са големи. Постигнахме нашата голяма цел - да станем шампиони. В турнира за купата на страната ще бъдем още по-уверени", коментира македонецът Гьоргиев.