Бдин записа домакински успех с 5:0 над Янтра (Габрово) в мач от 17 кръг на Северозападната „В“ група. Видинчани си гарантираха победата още в началото на срещата с два ранни гола.
 
Бдин поведе още във втората минута, когато Ивайло Иванов засече с глава центриране от фаул. В шестата минута вратарят на гостите от Габрово Христо Христов отрази опасен шут на Боби Боянов. Минута по-късно обаче резултатът стана 2:0. След центриране Цветомир Тодоров изпревари стража на Янтра и с глава прати топката в мрежата.
 
Гостите пробваха преса, която обаче не доведе до желания резултат. Тимът на Янтра беше воден в този мач от спортния директор Ивелин Драшков, тъй като старши треньорът Петър Кръстев е на турнир в чужбина с детската формация на клуба.
 
В 64-та и 69-та мин. авансът на видинчани набъбна до 4:0. Борис Петков и Цветомир Тодоров се възползваха от грешки на вратаря Христо Христов. Със страхотен гол, отбелязан с удар извън границата на наказателното поле Цветелин Анжелов сложи точка на спора в 82-та минута.