Утре, 4 април 2015 г. в софийския район „Нови Искър“, ул. „Вечерница“ 31 от 11:00 ч. ще бъде открита новата боксова зала „Ъндърграунд боксинг"“ на Боксов клуб „Бокс за всички“. На официалното откриване ще присъстват: Даниела Райчева - кмет на Нови Искър, Красимир Инински - президент на Българската федерация по бокс, Слави Бинев – народен представител, ММА състезатели, спортисти- ветерани и млади спортни надежди.

С откриването на новата Зала “Ъндърграунд боксинг“ стартира нова социална програма на БК „Бокс за всички“, с която ще се осигуряват безплатни тренировки за социално слаби деца и младежи. Идеята на организаторите е чрез разкриване на спортни зали и съоръжения в малките населени места и райони, спортът да бъде достъпен за повече хора. Дисциплината и качествата, които развива бокса ще помогнат на младите спортисти да овладеят и се противопоставят на засилващата се в обществото агресия. Като бивш полицай и експерт по антитероризъм, управителят на залата - Цончо Колев ще предостави безплатно обучение на всички полицаи от района.

Събитието ще започне в 10:00 ч. с открита тренировка, водена от Цончо Колев - един от инициаторите и управител на спортната зала. Той е бил старши инструктор в антитерористичния отряд на „червените барети“. Участвал е в антитерористични акции за спасяване на заложници. Повече от двадесет години е работил в САЩ. Бил е консултант по бойна и физическа подготовка на отрядите SWAT в няколко градски полицейски управления в САЩ. Цончо Колев притежава шести дан по карате, пети дан по джудо и джиу джицу, експерт е по Mixed Marshal Arts (MMA). Основател е на стила Real Catch в ММА. Той е дългогодишен треньор на националния отбор на България по карате. Бил е неколкократен шампион на България по джудо и треньор на младежките национални отбори. Единадесет години е бил кондиционен треньор на Бернар Хопкинс – световен шампион по бокс в полутежка категория, известен като „Екзекуторът“. Работил е и с друг световен шампион – Глен Джонсън, както и с още именити състезатели в САЩ.