Футболистите на ФК Верея проведоха едночасова тренировка днес преди обяд на един от тренировъчните терени на клубния си стадион Трейс Арена преди гостуването на Пирин (Разлог) от 20-ия кръг в "Б" група. Двубоят е в събота от 17,00 часа на стадиона в Банско, защото съоръжението на Пирин е в ремонт, напомнят от старозагорския клуб.

Почетният президент на старозагорския клуб Галин Михайлов също взе участие в тренировката и повдигна тонуса на играчите преди важния мач. Заниманието премина интензивно под ръководството на треньорския тандем Живко Желев и Владислав Януш. Футболистите се натовариха максимално и проведоха няколко тактически игри.

На пълни обороти тренира нападателят от Кот д'Ивоар Ака Андерсон Банва, който заради контузия пропусна началото на пролетния полусезон и очаква своя дебют в състава на ФК Верея. Двубооят срещу тима от Разлог пропуска защитникът Джунейт Али заради наказание от една среща.

В четвъртък ФК Верея ще проведе последната си тренировка в Стара Загора от 17,00 часа на Трейс Арена, а в петък отборът заминава за Банско където ще бъде на лагер - режим.