"Левски" ще акцентира върху налагането на млади играчи до края на шампионата. Това обяви треньорът на "сините" Стойчо Стоев, който вече прави планове за представянето на тима през следващия сезон, след като "сините" останаха във втората шестица на класирането в първенството.
 
"Левски" все още има шанс за Купата на България, където се очаква да бъдат насочени силите на най-доброто в отбора за полуфиналите с Лудогорец през април.
 
В момента с първия отбор на "Левски" тренират юношите Илия Димитров, Божидар Краев, Галин Ташев, Радослав и Борислав Цоневи, Мики Орачев и Владислав Мисяк, а "сините" фенове вече призоваха за налагането им.
 
"Не съм почувствал натиск от феновете или който и да било по тази тема. Сам за себе си ще дам шанс на много от юношите да се изявят. Надявам се да го сторят в добра светлина. Нормално е, всеки фен иска да види собствени юноши, на тях се прощават и грешките, идващи от неопитността. Както и неумението и незнанието да се изиграят дадени ситуации нормално. По-важно за самите юноши е да знаят, че с един мач - независимо дали са играли добре, или зле - нито са станали част от отбора, нито ще изхвърчат от него. На тях им трябва доста време да се развият. По-важното е, че те трябва да ми показват отдаденост и стремеж към постоянно раздаване. Така ме улесняват в избора", заяви Стоев пред "Тема Спорт".

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите
 Купа на България - сезон 2014/2015