Капитанът и лидер на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров заяви, че нито едно от условията им по време на бойкота не е изпълнено. Той и съотборниците му обаче ще доиграят сезона без пари.

„Имах разговор сутринта с Христо Колев. Аз и още 3-4 момчета, но мисля, че говорихме от името на целия отбор. Седнахме като мъже, обяснихме му, че не трябваше да ни оставя в тази ситуация. Той разбра, помолихме го да се върне и той се върна”, заяви Камбуров по повод оставката, за която първо БЛИЦ съобщи, и последвалото връщане на треньора Христо Колев.

„Никакви изисквания не са изпълнени, може би до края на сезона няма да получим нищо, но решихме с момчетата да доиграем оставащите два месеца. Имаме мачове и за Купата. Правим го и за Христо Колев”, продължи голмайсторът.

„Не съжалявам за бойкота. Нямаме ръководство, на което да се оплачем. Затова искахме цялата общественост в България да научи каква е ситуацията. Няма какво да направим, освен да тренираме и да играем по възможно най-добрия начин.

Насъбира се напрежение в нас, в треньорите, но Колев е голям разумен човек и осъзна, че трябва да се върне. Радваме се, че го направи”, завърши Камбуров.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015