Двуразово тренираха днес футболистите на Черно море. Сутринта отборът беше пратен във фитнеса. Следобед наставникът Никола Спасов проведе занимание на стадион “Младост” с акцент линейната бързина, съобщават от клуба.

Треньорът на „моряците” има богат избор от играчи за срещата от ІІ кръг на втората шестица на А група с “Левски” на 3 април (петък) от 20:00 часа в столицата. Единствено бранителят Михаил Венков е аут заради наказание след 5 натрупани жълти картона, а тази вечер офанзивният футболист Бекир Расим играе европейска квалификация с младежките национали с Уелс в Кардиф.

За сряда Никола Спасов е предвидил още 1 тренировка във Варна. Той изпрати централният защитник Слави Сталев в дублиращия отбор на Черно море за утрешния мач с “Марек” от І кръг на втората шестица в Младежката група до 21 г. Сблъсъкът е в Дупница от 16 ч. Освен Сталев за срещата ще пътува и Тони Стоичков.

Стана ясна и промяна в мача на младшата възраст на Черно море. Варненци ще гостуват на Славия в столицата не в събота от 10:30 часа, а в неделя по същото време.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015