Ръководството на Локомотив (Пловдив) постави ултиматум на "Левски" относно парите по трансфера на Аймен Белаид на "Герена".  Дългът на "сините" е 120 000 лева и трябва да бъде изчистен днес. Това обяви единият от шефовете на "Лаута" Диян Колев след проведената снощи среща на привържениците на "смърфовете" и сдружение "Бъдеще за Локомотив" в Концертната зала на бившия Партиен дом.

"Разговаряхме с хората от "Левски". Във вторник трябва да получим сумата", каза Колев.

Парите са от жизненоважно значение за Локомотив (Пловдив), който се бори да получи лиценз. Същото е положението и на "Герена". "Левски" трябва да изчисти и този дълг, за да бъде изряден към Лицензионната комисия. Крайният срок е днес и Тодор Батков прави и невъзможното, за да разреши всички проблеми по погасяването на стари дългове.
 
Диян Колев коментира и напускането на треньора Христо Колев-Бащата, което БЛИЦ първи разкри вчера. "За съжаление, напускането му е огромна загуба за нас. Истински локомотивец, мъж, който ни е изключително нужен, но в крайна сметка решението е негово. Направихме всичко възможно, разговаряхме, но той е човек, който не се връща назад", обясни шефът в Локомотив (Пловдив).

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015