Тодор Батков намекна при завръщането си от Русия в петък, че вероятно е намерил пари за спасяването на лиценза на „Левски“. Тогава той заяви, че „сините“ ще имат сертификат за участие в евротурнирите, ако се класират.
 
БЛИЦ вече ви информира, че адвокатът беше в Русия, за да се срещне с Майкъл Чорни и други местни бизнесмени, които да помогнат на „сините“ в трудния финансов проблем. Най-вероятно Батков е намерил пари, които ще отпусне на клуба като заем. Както е известно, на „Герена“ се нуждаят от 805 000 лева, за да вземат лиценз.
 
С отпускането на заем от Тодор Батков към „Левски“, клубът отново ще задлъжнее към основния си акционер. В началото на годината адвокатът капитализира предишните задължения, които имаше да взима от клуба и те влязоха в основния капитал на „сините“. Така беше покрит мониторингът от УЕФА, който беше наложен, след като „Левски“ беше наказан за финансовия феърплей.
 
С получените пари още от днес „Левски“ ще започне да покрива задълженията си, за да получи лиценз. Един от най-големите дългове, които клубът ще плати, е този към Славиша Йоканович. Сърбинът няколко пъти правеше компромис и разсрочваше взимането от „сините“, но този път, заедно с асистентите си Дражен Болич и Александър Янкович, искат да си получат парите.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015