Новият капитан на българския национален отбор Светослав Дяков сподели, че темата за лентата е била излишно раздута от медиите, както и тази за стаята на Валери Божинов и Николай Михайлов. Халфът изрази мнение, че на терена всички са капитани, а като цяло отборът ни има качества. Днес България направи 2:2 с Италия в мач от квалификациите за Евро 2016, като до 84-ата минута националите ни водеха в резултата.

"Капитанската лента е страшна тема. Треньорът е решил да ми гласува доверие, всички на терена сме капитани. Самочувствие и хъс имам и без лентата. Желание имахме тази вечер. Понесохме критики, може би бяха заслужени. Нашият отбор има качества. Трябва да има позитивизъм. През цялата седмица се говори само за лентата и стаята на Валери и Ники, а не това е важното. Не сме Германия или Англия, трябва да ни подкрепяте”, каза Дяков.

"Срещу Малта имахме много положения, те минаха центъра три пъти. Дано играем по-добре следващия мач. Иска ми се да кажа че се връщаме в битката, но още сме далече. Трябва да вярваме в успеха”, допълни полузащитникът.

Нашата група "Н" за европейските квалификации