Ивелин Попов изрази съжалението си от изпуснатата възможност България да победи Италия. Евроквалификацията на "Васил Левски" завърши 2:2. "И аз съжалявам, мисля, че и всички българи съжаляват, защото тази победа щеше да ни даде добър импулс“, каза Попов, който вкара първия гол за България, а по-късно удари и греда.
 
„Неприятно е да ни изравнят така. Да не забравяме, че това е световен и европейски шампион. Мисля, че направихме доста хубави и интересни неща. Когато в главата ти всичко е наред, играеш освободено, нещата се получават. Не искам да коментирам изминалите мачове, гледам само напред. Като цяло е най-добре да мислим мач за мач. Ако играем така, феновете няма да ни винят. Днес се представихме добре срещу силен противник“, каза Попето.

„Не искам да коментирам минали неща. След изпуснатата дузпа от мен срещу Малта започнаха да се говорят разни приказки", каза играчът на Кубан.

"През целия мач показахме доста импровизации. На мен това ми дава голяма надежда. Ако влизаше всичко, нямаше да е футбол, а щеше да е хандбал. Няколко минути ни деляха от една историческа победа. Еуфорията щеше да е още по-силна, ако бяхме спечелили“, съжалява Попов.

„Прецених да сменя номера си. Треньорът днес каза Светослав Дяков, че е капитан и това е. Последните 2-3 години ми се търсеше различен пост. Днес мисля, че показах къде е моят пост и къде съм най-силен - зад нападателя. Аз не критикувам никого. Аз съм един работник. Малък съм още малък да критикувам“, добави Ивелин Попов.

Нашата група "Н" за европейските квалификации