Президентът на БФС Борислав Михайлов коментира една от най-актуалните теми - за подаряването на акции в двата ни гранда ЦСКА и "Левски". "Разговарях с министъра на спорта. Това подаряване на акции, независимо на кого, трябва да бъде контролирано от държавата. Ще търсим срещи, защото в бъдеще това не трябва да се получава. Излиза така, че в един момент ние не знаем кои са собствениците на клубовете, кой носи отговорност. БФС е администриращ орган, който трябва да спазва правилата. Клубовете трябва да спазват правилата", заяви Михайлов след заседанието на Изпълкома на БФС.

"Аз винаги съм помагал с каквото мога, но тук случаите са доста по-сложни. Дано ЦСКА и "Левски" излязат по-скоро от тази ситуация", каза шефът на футболната централа.

"Много важният мач за националния отбор беше с Малта (1:1). Играем с Италия, няма какво да се губи в този мач. Загубихме точки в предишния. Събота вечер е, централизирани телевизионни правила, нескъпи билети, най-евтините са в Европа. Надявам се да има 10-12 хиляди души", каза Михайлов по повод предстоящата от 21:45 часа тази вечер евроквалификация с Италия.