Двама от титулярните футболисти на Славия са със здравословни проблеми. Пламен Крумов и Димитър Везалов имат контузии и пропуснаха днешната тренировка на "белите". Състоянието на първия е по-добро и той ще може да тренира от началото на идната седмица наравно със своите съотборници. Везалов обаче е получил разкъсване на мускул и негово възстановяване ще отнеме повече време. Травмата е станала по време на мача с Локомотив (Пд) преди седмица, завършил 3:0 за Славия.

В същото време БЛИЦ научи, че Николай Дюлгеров няма да бъде картотекиран на този етап в тима. Бившият халф на ЦСКА и Миньор игра през есента в казахстанския Спартак (Семей).

В момента Дюлгеров, който има един сезон в Лудогорец, е свободен агент и тренира с "белите". Ако бъде одобрен от старши треньора Иван Колев, 27-годишният полузащитник, ще подпише договор с тима от "Овча купел". "Той е поизстанал с подготовката, но не е лош футболист. Все още не мога да го картотекирам, така че Николай само ще тренира с нас", обясни ситуацията Колев пред БЛИЦ.

"Белите" бяха пусната в двудневна почивка и подновяват занимания от понеделник.



"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015