Ръководството на "Левски" изказа благодарност към всеки един привърженик, който е направил дарение и е оказал помощ на клуба. В изявлението си от "Герена" отправят апел към запалянковците да съдействат за получаването на лиценза, тъй като крайният срок чука на вратата - 31 март.

Цялото изявление: 

Футболен Клуб "Левски" изказва искрената си благодарност към всеки направил дарение и оказал помощ на отбора през този тежък период!

Обръщаме се към всички Вас, които обичате ЛЕВСКИ, с апел за съпричастност към любимия футболен клуб

Крайният срок за погасяване на задълженията на клуба свързани с Лицензирането му за сезон 2015/2016 г. е 31.03.2015 г. Всички набрани от дарения по кампанията „Левски е твой“ средства са и ще бъдат използвани от Клуба единствено и само за погасяване на задълженията свързани с лицензирането.

Обичта към Левски е това, което ни обединява, което ни е карало да се радваме на  постиженията и победите на любимия отбор, да тъгуваме при загубите му и най –вече да сме заедно в радост и болка. Сега е моментът, в който всеки привърженик на ЛЕВСКИ – София, може с личния си принос, реално да даде възможност на своя клуб да заеме мястото си в редиците на професионалните отбори в Европа.

Дарения, колкото Ви позволяват възможностите и Ви диктува сърцето,  можете да направите по банков път, по следната сметка:

            Банка: БАНКА ДСК“ЕАД

            BIC: STSABGSF

            IBAN: BG06STSA93000021964080

            Бенефициент: „ПФК Левски“АД

Или в брой, на място в касата на ПФК Левски: в гр. София, ул. „Тодорини кукли“ № 47, в административната сграда на клуба всеки работен ден и извънредно на 28.03.2015 г. (събота) от 10.00 до 16.00 часа.

Обичта на тези, които подкрепят Левски е най – силното ни средство за преодоляване на всяка трудност и само заедно и обединени от тази кауза, можем да постигнем целите си!

На Левски е достатъчна личната подкрепа на всеки от нас, който е обичал, обича и ще обича винаги СИНЯТА ИДЕЯ!

Левски е над всички нас, защото го носим в сините си сърца!