Състоянието на крилото на Берое Диуейн Джаксън се подобрява и той ще бъде готов за предстоящия „Мач на звездите”, който ще се проведе на 29 март (неделя) в зала „Диана” в Ямбол, предава пресслужбата на старозагорци. Американецът получи травма в глезена, която го извади от игра в последните два мача на Берое – гостуването на Рилски спортист и домакинската победа над Спартак (Плевен).

Топ реализаторът на „зелено-белите” бе избран за „Мача на звездите”, след като събра 4020 гласа от общо 6375 гласували, като с повече бяха единственото баскетболистите на града-домакин Тейлър Лейзър (4056) и Тони Барнас (4371). Крилото на заралии бе записан и за конкурса по забивки, но за съжаление на баскетболните фенове вероятно няма да вземе участие в него. През сезона американецът се превърна в безспорно най-колоритния играч в лигата със своите атрактивни отигравания, с които не веднъж оглави индивидуалните класации.

Освен Дуейн Джаксън, в „Мача на звездите” ще видим още един играч на Берое – Павлин Иванов, който бе посочен при специалния избор на треньорите.