Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов призова приятелите си във „Фейсбук” да помогнат на клуба да вземе лиценз. След събитията от последните дни и пропадането на сделката с Юлиан Инджов и Ивайло Манджуков, на "армейците" са необходими 1 000 000 лева. Нуждата от финанси накара Томов да призове и чрез социалната мрежа.

"Скъпи приятели, тези дни беше направен поредния опит да бъде ударен любимият клуб. Публично обявената заявка от Манджукови и Инджов за мажоритарно участие в клуба и последвалият отказ да се поемат заплатите на футболистите на практика означаваше разпадане на първия мъжки отбор в навечерието на един от най-важните мачове - този с Лудогорец. Сценарият беше така изпълнен, че да не остане време за реакция, да бъдем поставени пред свършен факт и да няма техническо време за изплащане на лиценза и задълженията към футболистите.

В такъв момент е изключително важно да демонстрираме солидарност към нашия клуб и да помогнем всеки с каквото може. Призовавам всички мои приятели да се отзоват на призива на многобройните фенове и да помогнат на ЦСКА. Всеки, който желае да помогне за спасяването на лиценза на отбора, може да направи дарение по банкова сметка –

Титуляр: ЦСКА ИНВЕСТМЪНТ ЕООД*/CSKA INVESTMENT Ltd
Банка: ПОЩЕНСКА БАНКА IBAN: BG50BPBI79421019653001 BIC: BPBIBGSF
Основание: Дарение за лиценз."

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015