Бившият председател на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов гостува в предаването "Лице в лице" по bTV, където разпалено коментира случаващото се в любимия му клуб. Според Дучето "армейците" са "легнали" на "Ботев" (Пловдив), за да изхвърлят "Левски" от първата шестица.

"Дъното е да паднеш от някого, за да бъде някой седми. Искам ЦСКА да играе за първо място, а не да пада от "Ботев". Риториката на Томов е, че той никога не е виновен", каза Дучето.

"Преди всичко искам да кажа, че съм настрана от процесите, които текат в ПФК ЦСКА в момента. Това, което става в моя клуб, става в цялата държава. Липсват правила, липсват закони. Този, който е виновен, трябва да носи своята вина. ЦСКА зацикли още през 2008 година. Аз имам свое мнение за лицето, както той се изразява - Александър Томов, и то не се е променило от 2008-a. Той в момента спасява това, което сам е надробил. Уважавам безкрайно много господата Александър Чакмаков, Петър Манджуков и Юлиан Инджов. Тези хора дадоха бели пари, за да помогнат на ЦСКА. Г-н Стойчо Младенов не го коментирам, той е безкрайно уважаван от мен като футболист на ЦСКА", коментира Димитър Ангелов.

"През 2008 години Томов обвини за отнетия лиценза "синьото" БФС, Борислав Михайлов и някакви извънземни. Днес разбирам, че виновен тогава бил Станишев, ДАНС, а Боби Михайлов бил спасител на ЦСКА. Проблемът на хората е липсата на памет. Нека на мен да не ми обеснява какво е, аз бях през 2008-ма, помня какво беше. Защо тогава не каза, че е виновен Станишев, а сега върти версиите. Кога Томов говори истината? Аз искам черно или бяло, не искам сиво. При него всичко е сиво. Томов си играе с държавата както поиска - през 2008 година са виновни едни, през 2013-а други, а през 2015-а трети. Той никога не е виновен. Да си покаже данъчната декларация и да покаже как издържа ЦСКА", призова Дучето.

"Всички виновни от 2008 година трябва да си поемат отговорността, включително и наказателната", добави Ангелов.

"Нещата с ЦСКА, "Левски" и "Ботев" са свързани. Трябва да се разбере, че нещата в държавата трябва да бъдат взети от народа и тогава ще се нормализират. Чакмаков, Манджуков и Инджов имат своето място в ЦСКА", каза още Дучето.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015