Александър Томов призова феновете на ЦСКА да помогнат за пореден път на клуба, за да го спасят от бедственото положение. Все още основният акционер помоли феновете да бъдат на разположение в следващите три-четири дни и да изземат акциите от ръцете на Инджови и Манджукови.

"Три поредни дни от утре ще има отворена стая за фенове, които искат да помогнат на ЦСКА. Ние се обръщаме към тях с молба не за друго, а за да вземат акциите на тези двама юнаци. Да дадат пари, срещу които да си върнем залога и тези акции ще станат акции на феновете. Това ще означава независимост на отбора. Призоваваме ги, защото тук се прави гавра с нашия отбор. Нека Инджов донесе акциите на феновете, аз не ги искам за себе си. Ако той има чест, да направи така, че тези акции да бъдат прехвърлени на феновете. Ето, има привърженици от фракциите - Офанзива, Анималс, призовавам ги да вземат тези акции", заяви Томов.

"От самото начало аз искам да разширя акционерната основа на клуба. Този клуб е силен, ако е народен, ако е клуб на своите фенове. Другият вариант е Чичко Паричко, само че не се е появил. Това, което съм дал от името на Лира, е дадено. Но вече съм на предела. Очаквам сериозни фенове - по-богати и не толкова да влязат в клуба. Има два варианта - или се справяме, или те взимат акциите. А на кой ще ги продават или предлагат, нямам идея. Лошото обаче е, че те не плащат нито лиценза, нито заплатите - нищо. Това е мръсна история", допълни Томов.
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015