Юлиан Инджов излезе с обръщение по повод декларациите на ЦСКА и Стойчо Младенов относно случващото се в клуба.

Ето позицията на Юлиан Инджов:

Уважаеми г-н Младенов,

На пресконференцията на 19.03. подчертах, че въпреки че беше поставен ултиматум ЦСКА да стане шампион, ние разчитахме на Вас да работите с отбора, за да поведете тима към титла. Вие можехте да се реабилитирате за претърпените загуби като треньор в последните мачове на „червените“ и да ни докажете защо заслужавате да получавате така коментираната висока заплата. Побързахте да си подадете оставката и патетичното Ви обръщение, в което говорите за „каузата ЦСКА“, идва закъсняло и безцелно.

Радвам се, че Вие все пак сте забелязали, че футболистите не са същите и не могат да побеждават.

Моля Ви да публикувате на Вашата страница документите, поради които твърдите, че господата Манджуков и Инджов са кредитирали Футболен Клуб ЦСКА със 7% /седем процента/ лихва. Ако имате такива, направете го! Ако нямате, то Ви моля да помогнете на клуба, като подпишете допълнително споразумение към трудовия си договор с клуба, че няма да имате никакви финансови претенции след прекратяването му. Публикувайте го. С това наистина ще помогнете Вие лично на любимия си клуб.

Ако желаете, може да се обърнете и към останалите кредитори да направят същото. По отношение на мен може да прочетете, че аз вече го направих и с настоящето го потвърждавам още веднъж.

Няма да изпадам в подробности какви пари Ви дължи клубът и какви са лихвите за закъснението.

N.B. Стискам ви ръката за резултатите от първата част на първенството. Не мога да направя същото за втората половина.

С приятелски поздрав,

Юлиян Инджов

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015