Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е категоричен, че тимът ще се хвърли на сто процента срещу шампиона Лудогорец в съботното домакинство.
 
"Загубихме ритъм от това, че не играхме срещу Хасково. Не беше особено приятно. Момчетата ще се хвърлят и ще играят в този мач с Лудогорец. Убеден съм в това", категоричен бе босът на белите пред "Тема Спорт".
 
"Надявам се, че ще стане добър двубой. За нищо или за нещо, Славия ще играе за победа. Това е във всеки един мач независимо от противника", добави членът на Изпълкома.
 
Ръководството на столичани се надява, че днес най-после ще може да картотекира последното си ново попълнение - десния бек Пламен Крумов. Той има проблеми с документите си. Както е известно, бившият защитник на Левски бе пред трансфер в ЧФР Клуж, но румънската федерация забрани на клуба да картотекира нови попълнения и преминаването му се провали.

Сега обаче от футболния съюз на северните ни съседи бавят всички необходими документи на Крумов. Старши треньорът Иван Колев се надява, че ще може да го използва, тъй като Цветомир Панов е наказан. Той не успя да изтърпи санкцията си, тъй като двубоят с Хасково не се състоя.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015