Колежка на Христо Стоичков от мексиканската телевизионна група "Телевиса" е новата любов на Кристиано Роналдо, който през януари се раздели с Ирина Шейк. Медиите в Испания "гръмнаха", че звездата на Реал (Мадрид) има вземане-даване със засуканата Ванеса Хупенкотен.

Мексиканската репортерка с германска кръв дори е била поканена в Мадрид от носителя на "Златната топка". Ванеса се е отзовала, като е гледала срещата на "белия балет" със Севиля (2:1). Роналдо пропусна мача заради наказание, а след победата е извел мексиканката на вечеря.

Ванеса е втората журналистка, чието име се свързва с Роналдо. Първа беше репортерката от клубната телевизия на Реал (Мадрид) Лучия Виайон. Тя дори напусна работата си след разкритието за отношенията им.

Хупенкотен пък стана известна на Световното в Бразилия, където екипът на мексиканската телевизия, в която работи и Христо Стоичков, обра овациите. Тя и още две съблазнителни репортерки буквално подкосяваха краката на мъжете, а в анкета сред фенове Ванеса беше избрана за най-красивата спортна журналистка в света.

___________________________.jpg

____________3.jpg

____________.jpg