Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е планирал среща на "четири очи" с отбора преди дербито на 21-ия кръг на "А" група срещу "Левски". Сблъсъкът е в неделя от 15:30 часа в Разград.

Както се и предполага, босът е недоволен от слабия старт в официалните мачове. Участникът в груповата фаза на Шампионската лига допусна две загуби и постигна една победа и равенство. В допълнение допуснатите голове са повече от отбелязаните, съответно три и два.

Неубедителното представяне на тима и непристойното поведение на някои футболисти разклатиха сериозно стола на Георги Дерменджиев. Независимо че както много пъти досега, Домусчиев убедително заставаше зад треньора. Ето защо успехът в неделя е ултимативен и точно това се очаква да им обясни на футболистите шефът,

Много е вероятно при провал срещу "сините", които спечелиха с 3:2 последния мач между двата тима, да се стигне да нещо повече от глоби и разговори.

Целта, поставена пред отбора, е шампионска титла. Лудогорец имаше късмет след първия пролетен кръг, тъй като загубата с 0:1 от Литекс не доведе до увеличаване на актива на лидера ЦСКА. "Армейците" паднаха с 0:2 от Локо (Сф) и така разликата от 3 точки се запази. А този уикенд "червените" имат трудно домакинство на Берое.

"А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015