ЦСКА може да остане без 3 или 6 точки заради загубено дело от испанския мениджър Хоакин Барсена Уриарте. Той е осъдил „армейците" за 45 000 евро, които трябва да прибере като комисионна по трансфера на нападателя от Екваториална Гвинея Иван Боладо на „Българска армия" от зимата на 2012 г. Разбира се, този трансфер е от времето на „Титан", които заробиха клуба с милиони левове дългове.

В БФС е пристигнал факс от ФИФА, според който парите трябва да постъпят в сметката на Уриарте до 9 март. Първоначално срокът е бил с два дни по-рано, но след обжалване от ЦСКА световната централа е дала още 48 часа на „червените". Причината за снизхождението е фактът, че родната прокуратура е получила сигнали за източване на 31-кратните шампиони от страна на престъпна група. Именно под този знаменател Александър Томов слага бившите ръководители на ЦСКА от „Титан", както и няколко мениджъри и адвокати.

Ако до 9 март сумата не бъде преведена, още на 10-и ще се събере Дисциплинарната комисия на ФИФА и ще бъде взето решение да отнемат точки на ЦСКА.

"А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015