Треньорът на Литекс Красимир Балъков изрази задоволство след равенството 0:0 в първи четвъртфинал за Купата на България.

"Получи се здрав мач с единоборства. Видяхме, че когато Лудогорец играе мотивирано и концентрирано, на всеки отбор е тежко и трудно. Моите момчета се справиха по най-добрия начин. Опитахме се да ги пресираме през първото полувреме. През второто бяхме по-затворени, играехме на контраатака", заяви Балъков.

"Дали сме фаворит на реванша?! Ние надграждаме, не сме като Лудогорец. Те имат един състав от три години, днес извадиха нова единадесеторка. Не можем ние да бъдем фаворит, такъв е Лудогорец на базата на това, което се случва в последните години. Отиваме обаче в Разград и искаме да спечелим"

"Двубоят си приличаше с този отпреди няколко дни, но с една малка разлика, че този път Лудогорец не дойдоха с огромно самочувствие. Явно първият мач им се е отразил добре и днес играха много силно. Ние успяхме с всички сили да се противопоставим, имахме и възможности да отбележим. Още трябва да учим, но сме доволни от резултата. Имахме за цел да не допуснем гол", каза още треньорът на "оранжевите".

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015