Георги Дерменджиев коментира равенството 0:0 между Литекс и Лудогорец в Ловеч в първи четвъртфинал за Купата на България.

"Изиграхме много добър мач. Контролирахме играта през цялото време, това е турнирен двубой и трябваше да внимаваме да не допуснем гол на реванша. Има още 90 минути, в които трябва да решим срещата в наша полза", заяви Дерменджиев пред Диема Спорт.

Треньорът говори и за контузиите, които често спъват отбора: "Така започнахме първенството, дано не го завършим по този начин. Срещу Берое имахме двама контузени, на предишния мач за първенство с Литекс отново двама контузени. Днес пак същото. Имаме добри футболисти, които може да ги заместят. Всички играчи са ни необходими, трябва да играят, за да поддържат форма."

Дерменджиев коментира и наказанията, които от клуба наложиха на Моци и Ешпиньо за поведението им напоследът: "Нашите стандарти са изключително високи и не може да се реагира по такъв начин на мач, в който са ни необходими точки. Те го приеха с ясното съзнание, че са сбъркали. Единият, че е ощетил отбора да остане с един човек по-малко, когато са ни необходими точки. И двамата се извиниха на отбора."

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015